The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Snabb professionell översättning online

Välkommen till The Native Translator -
 den snabba översättningsbyrån som ger dig lite mer för pengarna!

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad professionell översättningsbyrå med kontor över hela världen. Hos oss får du snabba översättningar och språktjänster av högsta kvalitet, utan att betala för onödig administration.

Behöver du en auktoriserad översättning snabbt?

Då har du kommit rätt, vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning på under 24 timmar. Du får en offert på under 15 sekunder direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsterportal. Välj källspråk > målspråk > ämnesområde > ladda upp ditt dokument > välj att översättningen skall vara auktoriserad och på under 15 sekunder har du både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa en auktoriserad översättning mellan 25 språk direkt online.

Behöver du snabbt en kvalificerad översättning inom medicin, juridik, finans eller teknik?

Oavsett om ditt fackområde är juridik, finans, medicin eller teknik så har vi resurser att hjälpa dig. Våra översättare är specialister inom sina respektive fackområden och med över 5 500 facköversättare så kan vi lösa i stort sett alla typer av översättningsuppdrag oavsett inom vilken språkkombination och ämnesområde du behöver hjälp. 

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är Öppnar intern länk i nuvarande fönstercertifierade enligt ISO17100 och att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsterbetalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningstjänst online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning i över 600 språkkombinationer direkt online.