The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell arabisk översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

Auktoriserad översättning och facköversättning från arabiska till svenska och svenska till arabiska

Sedan 2005 har The Native Translator utfört kvalificerad översättning mellan svenska och arabiska men också mellan arabiska och över 25 andra språk som engelska, tyska, franska, spanska etc. Vår specialiseringen inom bl.a. arabisk översättning har lett till att vi bland våra kunder räknar många andra översättningsbyråer på grund av att vi har kompetens inom många ämnesområden och förmåga att hantera stora volymer av arabisk översättning.

Auktoriserade översättning till och från arabiska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till arabiska och arabiska till svenska. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet och översätter huvudsakligen inom juridik och ekonomi. Vi utför auktoriserad översättning till/från arabiska av officiella dokument som födelsebevis, vigselbevis, skilsmässodomar, körkort kontrakt och avtal etc. En auktoriserad översättning till arabiska gjord av en av kammarkollegiet auktoriserad översättare måste oftast förses med en Opens external link in new windowApostille hos Opens external link in new windowNotarius Publicus och/eller legaliseras hos Opens external link in new windowRegeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Vi utför facköversättning till och från arabiska inom följande områden:

  • Teknik och teknologi
  • Ekonomi och finans
  • Juridik och officiella dokument
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicin  och farma
  • Webbsidor och annat onlinematerial

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår Opens internal link in current windowportal så får du din offert omgående

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från arabiska online.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!