The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning och auktoriserad översättning från svenska till tyska inom finans, juridik, medicin samt teknik.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till tyska, professionell facköversättning och auktoriserad översättning till tyska direkt online.

Vi översätter allt från medicinska artiklar och patientjournaler till juridiska dokument som kontrakt och avtal, rättsprotokoll, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg m.m. från svenska till tyska.

Vilken kompetens har de tyska översättare som The Native Translator använder?

Våra tyska översättare är universitetsutbildade och har minimum 5 års arbetslivserfarenhet som översättare. De har tyska som modersmål och bor och lever i Tyskland eller i ett land där den variant av tyska som du önskar att översätta till talas. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också antingen auktoriserade översättare till tyska eller facköversättare dvs. specialister inom sitt ämnesområde och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter. Vi har utöver i Tyskland också översättare i Österrike och Schweiz.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska

När översättningen skall användas i Tyskland så använder vi alltid översättare som är auktroriserade i Tyskland. Fördelen med detta är att du då slipper att stämpla översättningen hos Notarius Publicus, detta görs nämligen endast för att bekräfta att översättaren är auktoriserad och behövs inte när översättaren är certifierad av tysk domstol sk. beglaubigte eller veridigter Übersetzer.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till tyska direkt över internet.