The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättare svenska till engelska du beställer direkt online

Auktoriserad översättare från svenska till engelska med kompetens inom juridik, finans och medicin.

Översättning av juridiska och finansiella texter kräver som oftast en auktoriserad översättning. Med en auktoriserad översättning menas en översättning som gjorts av en översättare som med godkänt resultat passerat Kammarkollegiets prov för auktoriserade översättare. Översättaren har därmed fått en kvalitetsstämpel, ett bevis på sin kompetens och titeln auktoriserad translator, en skyddad yrkestitel. Man måste genomgå en test för varje språkkombination man önskar att vara auktoriserad i och det innebär att om man är auktoriserad från svenska till engelska så är man inte med automatik auktoriserad från engelska till svenska.

I Sverige kan man endast bli auktoriserad i språkkombinationer med svenska dvs. behöver man en auktoriserad översättning mellan engelska och tyska så finns det inga översättare auktoriserade i Sverige för denna språkkombination och man måste därför söka översättare i Tyskland eller England eller använda The Native Translator. Utöver auktoriserade översättare svenska engelska så har vi översättare som är auktoriserade i över 30 andra språkkombinationer med engelska.

Auktoriserade översättare från svenska till engelska och ytterligare 30 språk

Hos The Native Translator har vi auktoriserade översättare från svenska till engelska men också för 25 andra språkkombinationer med svenska. Vi utför också certifierade översättningar, dvs översättningar gjorda av översättare som är auktoriserade i annat land än Sverige. Detta är ofta en fördel då en översättning gjord av en i Sverige auktoriserad översättare måste som oftast stämplas hos Notarius Publicus för att accepteras i utlandet till en kostnad av mellan 500 - 1 000 Kr per dokument. Detta behövs inte om översättningen görs av översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas.

Beställ en autoriserad översättning till engelska direkt online

Vi har auktoriserade översättare från svenska till engelska tillgängliga dygnet runt, så oavsett när ditt behov uppstår så kan vi hjälpa dig med t.ex. en översättning av ett avtal, ett betyg eller vad det skulle vara. Låt oss hantera översättningen av dina texter eller dokument direkt över internet, det är snabbt, billigt och vi levererar texter av mycket hög kvalitet. Få en Opens internal link in current windowonline offert redan nu och din översättning kan vara klar inom få timmar.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Notera att vi endast använder universitetsutbildade översättare och att dessa endast översätter till sitt modersmål.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad engelsk översättning direkt över internet.