The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning till och från norska

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till och från norska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning till och från norska inom medicin, teknik, juridik och finans.

Våra översättare är universitetsutbildade och specialiserade inom sina respektive fackområden sk. facköversättare och översätter självklart endast till sitt modersmål. Med över 5 500 specialistöversättare är vi en av de ledande översättningsbyråerna online och rankade som TOP100 i världen 2014/2015 (Common Sense Advisory, Boston Consulting Group).

Facköversättning till norska inom medicin, teknik, finans och juridik

Våra översättare är inte bara lingvister utan har också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter dvs. de förstår ämnet och kan terminologin. Trots detta är det ofta nödvändigt att upprätta kundspecifika terminologidatabaser och översättningsminnen i samband med större projekt. Bland våra översättare finns advokater, läkare, ingenjörer, revisorer mm. 

Auktoriserad översättning till norska

Vi är världsledande på auktoriserad och certifierad översättning online och utför auktoriserad översättning mellan 25 språk direkt över internet bl.a. till och från norska. Vi utnyttjar alltid översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att det ej skall vara nödvändigt med en notarisering av översättningen.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.