The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från franska till engelska online

Auktoriserad översättning från franska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella facköversättare med djupgående kompetens inom sina respektive ämnesområden.

Kvaliteten på en översättning från franska till engelska bestäms huvudsakligen av tre faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, ha fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist och inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare mellan franska och engelska med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi utför översättning från franska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finans och ekonomi
  • Juridik
  • Marknadsföring och PR
  • Medicin och farma
  • Samhällsvetenskaplig texter och EU
  • Teknologi

Certifierad översättning från franska till engelska

Vi utför certifierad översättning från franska till engelska, översättning som är certifierad av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/nya Zeeland beroende på var den skall användas. Uttrycket auktoriserad översättare gäller endast översättare eller translatörer som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-postOpens window for sending email.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.