The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell online översättare

Översättare -  översätt din text professionellt på internet

Har du ett eget företag och tar emot, eller behöver lämna, offerter på andra språk än svenska? Då är det viktigt att informationen kommer fram som den ska, till båda parter. För att slippa missförstånd kan det värt att beställa en översättning av både de offerter som skickas och de som tas emot. Ett enkelt språkligt missförstånd kan äventyra en affär så låt en professionell översättare översätta din korrespondens, offert, text, avtal eller kontrakt.

Professionella facköversättare hjälper dig med din översättning online

Oavsett ditt översättningsbehov så kan vi hjälpa dig, hos oss översätter du online men det är riktiga professionella översättare, inte någon maskin som översätter. Våra översättare är alla facköversättare. Med facköversättare menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Bland våra översättare finns advokater, läkare, ingenjörer, revisorer mm.

Våra översättare har alla en universitetsexamen och minimum 3 års erfarenhet som fulltids översättare. All detta för att säkra att kvaliteten på de översättning vi levererar lever upp till de allra högsta krav. Våra översättare lever självfallet upp till kammarkollegiets "God Translators sed".

Auktoriserad översättare online

Vi erbjuder dessutom Opens internal link in current windowauktoriserade översättare och översättare certifierade i t.ex. England, Frankrike eller Tyskland till fler än 100 språk, så oavsett storleken på och kraven till din översättning så kan vi lösa uppgiften. The Native Translator är världsledande på auktoriserad och certifierad online översättning.

Hos The Native Translator kan du skicka in och få dina handlingar översatta online, du får ett prisförslag på översättningen omgående inom en minut. Vi översätter till och från alla språk, så låt inte språkliga hinder bli ett hinder för din verksamhet.

Har du frågor omkring översättning, översättningskvalitet, vill du be om en offert på ett större översättningsprojekt eller bara få bekräftat att vi har kapacitet och kompetens att översätta en viss typ av dokument eller text så kan du kontakta Julia på Opens window for sending emaile-post. Hon kan ge dig svar på alla frågor om översättning som du ev har.