The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översätta dokument på nätet - Online översättning

Vi erbjuder ett brett utbud av översättningstjänster för alla dina behov. 

Vare sig du behöver översättning av juridiska dokument en auktoriserad översättning av födelse eller vigsel bevis eller diplom eller översättning av någon annan typ av dokument, medicinsk information, bokslut, verksamhetsberättelser, tekniska handböcker, webbplatser, marknadsföring / PR eller bara e-post osv., så har vi omfattande erfarenhet i översättning av alla ämnen och samverkar med både stora internationella organisationer, multinationella företag, myndigheter och enskilda individer.

The Native Translator är världens ledande kvalitets översättare av dokument och texter online. Med över 3 000 översättare har vi en daglig översättningskapacitet på över 3,5 miljoner ord, det motsvarar ca 11.000 A4 sidor per dag. Utöver detta så är vi också störst på auktoriserad och certifierad översättning online.

Men storlek är inte allt, kvalitet är vårt adelsmärke!

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är certifierade enligt både EN-15038 och den Nord Amerikanska CAN/CGSB 131.10. Vi professionella översättare utför tekniska översättningar,  juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt marknadsföringsöversättningar mellan 23 språk online, översättning svenska engelska som exempel. Vi är marknadsledande på auktoriserade översättningar online. Översätt dina texter och dokument online, vi kan översätta alla typer av texter